8 Temmuz 2014 Salı

Adım Adım Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak

Satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmaya karar verdiniz ancak satış ortaklığına nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Bu yazıyı yeni başlayanlara rehber olması için hazırladım, yazılanları uygulayarak 1-2 saat içinde satış ortaklığından para kazanmaya başlayabilirsiniz....

Öncelikle satış ortaklığı sisteminin nasıl çalıştığını bildiğinizi ve bir an önce başlamak istediğinizi var sayıyorum. Bunun için ilk yapmanız gereken xticaret.com gibi bir affiliate sitesine üye olmak ve üyeliğinizi aktif etmektir. Önceden bu siteye satış ortağı olarak üye olmak ücretsizdi ancak bir süre sonra önüne gelen üye olunca tüm ürünlerin satış grafiklerinde gerçek dışı sapmalar meydana geldi. Yani bu işi yapmayan biri siteye üye olup bir ürüne öylesine satış ortağı olunca o ürünün satış grafiği düştü (satış grafikleri profesyonel satış ortaklarının ürün seçiminde önemli bir parametredir). Bunun için sizin satış ortaklığı sisteminde kararlı olduğunuzu kanıtlamak adına sistem artık cüzi bir aktivasyon ücreti talep ediyor. Üye olduğunuz affiliate sitesine tüm kişisel bilgilerinizi IBAN numaranıza kadar eksiksiz doldurmanız, kazandığınız paraların hesabınıza yatabilmesi için oldukça önemlidir.



Affiliate sitesine üye olduktan sonra ürünler sekmesinden kendimize uygun bir ürün seçiyoruz. Bu ürün seçimi tamamen sizin tercihinize bağlıdır fakat doğru ürün seçmek için bazı kriterlere uymalı, analizler yapmalısınız. Yani bir Afrika ülkesine bronzlaşma kremi pazarlamak tamamen yanlış bir stratejidir. Satış ortaklığı deneyiminiz yanlış satış stratejileri yüzünden başlamadan bitebilir.  Bu yüzden ürün seçimi satış ortaklığı sisteminde çok önemlidir. Ürüne karar verip size özel satış ortaklığı linkinizi oluşturduktan sonra sıra o link ile insanları ürün tanıtıma yönlendirmeye geliyor. Nasıl doğru ürün seçeceğinizi GooMass internetten para kazanma kitinden detaylıca öğrenebilirsiniz.


Yaptığımız analizler sonucunda doğru ürünü seçtiğimize göre bu ürünü hangi yöntemlerle tanıtacağımıza karar vermeliyiz. İşte burası işin en kritik noktasıdır çünkü satış stratejiniz sizin hayal dünyanıza bağlıdır. Siz bir ürüne satış ortağı olduktan sonra o ürünü ne kadar çok kişiye tanıtabilirseniz, o ürünü satma oranınız da o kadar yüksek olacaktır. Siz o ürünü ne kadar iyi tanıtırsanız o ürünün satılma ihtimali o kadar yükselecektir. Dolayısıyla isterseniz internet sitesi kurun, isterseniz forumlarda paylaşın ya da isterseniz mailing yöntemiyle milyonlarca kişinin mail adresine direk ulaşın seçim tamamen sizin. Güncel olayları takip ederek gerek haber sitelerinde, gerekse Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya organlarında ürününüzü tanıtabilir, satışlarınızı arttırabilirsiniz. Saydığım stratejiler binlercesinden yalnızca bir kaçı. Nasıl ürün tanıtabileceğinizi ve hangi stratejilerle pazarlayableceğinizi öğrenmek için yine GooMass size en iyi rehber olacaktır.

Satış ortaklığı sisteminde para kazanmanın formülü satış ortağı olduğumuz ürünü insanlara ulaştırabilmektir. Doğal olarak ne kadar çok insana ulaştırırsanız o kadar çok satış gerçekleştirirsiniz. En iyi ürünü seçseniz de insanlara bu ürünü tanıtamadıktan sonra size hiçbir fayda sağlamayacaktır. Tek başına ulaştırmakta yeterli değildir, ürünü iyi tanıtmalı ve satışını sağlayabilmelisiniz. Satış ortaklığı sisteminin nasıl işlediğini bildiğinize göre içerisinde çiftçi yöntemi ve avcı yöntemi olarak ayrıldığını da biliyorsunuz demektir. Çiftçi yöntemi organik yollarla müşteriyi beklemeye, avcı yöntemi ise internette reklamlar vererek müşterileri yakalamaya dayanır.
Sabırsızlanıyor ve bir an önce satış ortaklığı ile para kazanmak istiyorsanız kesinlikle avcı yöntemini tercih etmelisiniz. Profesyonel satış ortakları iki yöntemi bir arada kullanarak verimi maksimuma çıkarmayı hedeflerler. Çiftçi ve avcı yöntemlerini incelemek için yine size tavsiye edeceğim kitap GooMass olacaktır. GooMass internetten para kazanmak isteyen herkes için vazgeçilmez ve emsalsiz bir rehber olduğundan dolayı bu işte kararlıysanız gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz. Satış ortaklığına kayıt olup incelikleri öğrenmek için ödeyeceğiniz küçük paralar size bir kaç saat içinde geri dönecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder