4 Mayıs 2014 Pazar

İnternetten Para Kazanma Yöntemleri

 Öncelikle size gönül rahatlığıyla söylemek istediğim şey; internetten para kazanma yöntemlerini öğrendiğinizde ve uygulamaya başladığınızda hayallerinize ulaşabileceğinizdir. Bir işiniz olsun veya olmasın internetten para kazanma yollarından birini deneyip para kazanabildiğinizi gördüğünüz an maddi sıkıntılara elveda diyebilirsiniz.

 Evinizde, iş yerinizde, tatilde, piknikte aklınıza neresi gelirse orada para kazanabilirsiniz. Tabi bunun için olmazsa olmazınız bilgisayar ve internet bağlantısı. Bu ikisi olduğu sürece istediğiniz zaman ve mekanda para kazanabilirsiniz.



''İnternetten nasıl para kazanırım?'' diye kendinize sorup araştırmaya başladığınızda karşınıza bir çok internetten para kazanma tekniği gelecektir. Ben bu yazımda size bunları kısa kısa anlatıp fikir sahibi olmanızı sağlayacağım. Umarım kendi beklentilerinize en uygun internetten para kazanma yolunu seçmenize yardım edebilirim. Aşağıda size anlatacağım internetten para kazanma yolları tamamen helal ve yasal yöntemlerdir.

Anket Doldurarak Para Kazanmak:

 Bu işe mutlaka internette rastlamış ve muhtemelen inanmamışsınızdır. Fakat tamamen gerçek! Bazı şirketler araştırma-geliştirme çalışmaları için anket düzenleyip müşterilerin beklentilerini öğrenmeye çalışırlar. Bu anketlere teşvik amaçlı dolduran kişilere de cüzi miktarlarda ödeme yaparlar. Yani elle tutulur miktarda paralar kazanabilmeniz için çok anket doldurmanız gerekir. Yine de bu sistemin para kazandırmadığı anlamına gelmez.



Makale Yazarak Para Kazanmak: 

 Makale yazarak para kazanmak çok fazla kişinin kullandığı bir internetten para kazanma yöntemidir. Bazı site sahipleri, sitelerini güncel tutmak için sık sık yazı eklemek isterler. Çok işi olan büyük bir site sahibiyseniz bu işi yapacak zamanınız olmayacaktır. İşte bu durumda devreye makale yazarları girmekte. Kelime sayısına göre belirlenen makale ücretlerinde anahtar kelime oranı gibi belli başlı kriterler var. Ben sadece yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız bu yöntem tam size göre.

Google AdSense İle Para Kazanmak: 

 İnternette gezinirken sağda solda çıkan reklamları görmüşsünüzdür. İşte o reklamlara her tıklandığında site sahibi para kazanmakta. Siz de insanların sık ziyaret edeceği bir film sitesi, haber sitesi, forum sitesi veya blog kurarak AdSense'e başvurabilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.



Sosyal Medya Üzerinden Para Kazanmak:

 Sosyal medyadaki ulaşabileceğiniz insan sayısını göz önünde bulundurursanız ne kadar para kazanabileceğinizi de tahmin edebilirsiniz. Sosyal medyayı diğer para kazanma yöntemlerini destekleyici olarak kullanabilirsiniz. Örneğin; Google AdSense ile para kazanmaya odaklı bir site kurduğunuzu düşünürsek bu sitenin tanıtımını yapmaya Facebook'tan başlayabilirsiniz. Sosyal medyayı en etkili kullanabileceğiniz internetten para kazanma yöntemi ise satış ortaklığı.

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) Sistemi:

 Satış ortaklığı sistemi internetten para kazanma yöntemleri arasında en çok kazandıran yöntem olma özelliğine sahip. Yani internetten ciddi paralar kazanmak istiyorsanız bu yöntemi denemelisiniz. Temelinde internet komisyonculuğudur. İnternette var olan ürünlerin kendi yöntemlerinizle tanıtımını yaparak satışını gerçekleştirdiğiniz her ürün için %80'lere varan komisyonlar kazanabilirsiniz. Sermayeli ve sermayesiz satış ortaklığı yapabilirsiniz. Bu yöntem benim size tavsiye edeceğim internetten para kazanma yöntemidir. Satış Ortaklığı Sistemini detaylıca öğrenmek için buraya tıklayınız...



 İnternet öyle bir nimettir ki onu ne amaçla kullanırsanız o konuda size cevap verir. Vakit geçirmek isterseniz boş vaktinizi harcayabilirsiniz. Araştırma yapmak isterseniz aradığınız her bilgiye ulaşabilirsiniz. Gördüğünüz gibi para kazanmak istediğinizde de bu talebinizi karşılayabileceğiniz yöntemler var. Elbette burada saydıklarımdan ibaret değil ancak bunlar günümüzde en çok kullanılan ve en iyi yanıt veren internetten para kazanma yolları. Eğer bu işi fazla ciddiye alıyor ve para kazanmak için sabırsızlanıyorsanız size GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti'ni şiddetle tavsiye ederim. Benim bu yola yeni başladığımda vazgeçilmez rehberim olmuştu ve ilk günden para kazanmamı sağlamıştı. Herkese bol kazançlar diliyorum...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder