16 Mayıs 2014 Cuma

En Kolay ve En Çok Kazandıran Ek İş

 Kendi işinizi yapıyor ancak hakkınızı kazanamıyorsanız ya da daha fazla paraya ihtiyaç duyuyorsanız ek gelir için ek iş aramanız çok doğaldır. Ek iş için bunlardan daha fazla sebep olabilir elbette ancak her biri temelinde daha çok para kazanma ihtiyacından doğan sebeplerdir. Ülkemizde emeğinin karşılığını alamayan o kadar çok insan var ki yüz binlercesi evlerinde yapabilecekleri ek iş imkanları arıyorlar. Bu yazıyı okuyor olmanız sizin için büyük şans çünkü ben şimdi size dünyanın en kolay ve en çok kazandıran ek işini tanıtmak üzereyim!..

 Çok fazla ek iş yapmış ya da duymuş olabilirsiniz. Mesai saatlerinizin dışında akşamları yapılan yorucu ek işlerden bahsetmiyorum. Evde yapılabilen kolay ek işler... Bunlar çok çeşitli olabilir ancak size kazandıracağı para kuruştan fazla olmayacaktır. Yani örneğin basit bir ambalaj paketleme işi yaptığınızı düşünün, iş veren zamandan ve paradan tasarruf etmek için böyle bir yola başvurmuştur. Her bir ambalajı paketlediğinizde 2-3 kuruş kazanırsınız. Başka bir deyişle elle tutulur bir para kazanabilmeniz için 1000 civarında ambalaj paketlemelisiniz ki 20-30 TL para kazanın. Bu kadar paketlemeyi tek başınıza yapma ihtimaliniz çok düşüktür. Bu rakamlardan daha fazla kazanmanız ise imkansız!

 Bu tarz çok çalıştırıp kuruş kuruş kazandıran işleri unutun. Size bilgisayarınızdan günde yalnızca 1 saat çalışarak en az 100 dolar kazanabileceğinizi söylesem ilginizi çeker değil mi? Çok uzatmıyorum bu işin adı affiliate marketing yani satış ortaklığı !..


 Satış ortaklığı; internette xticaret.com gibi sitelerde satılan bazı ürünleri kendi yöntemlerinizle insanlara tanıtıp, sattığınız her üründen komisyon alma mantığıyla çalışan bir sistemdir. Hiç bir sermayeye ihtiyaç yoktur. Kesinlikle helal ve yasaldır. Bir tür internet komisyonculuğu diyebilirsiniz. Bunu emlakçılığa benzeterek örneklendirebiliriz. Nasıl ki bir ev sahibi evini satmak ister ve müşteri bulabilmek için emlak bürosuna gider, ev arayan kişiler de emlak bürosundaki o evi görüp satın aldıklarında emlakçı komisyon kazanır işte sistem tam böyle çalışıyor. Tek fark emlakçı sattığı evden %1 civarında komisyon alırken siz sattığınız ürünlerden %70 hatta %80 komisyonlar kazanabiliyorsunuz.


 Bu komisyon yüzdeleri tamamiyle gerçektir. İşin iç yüzünü gördüğünüzde ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Siz ek gelir arayan dostlarıma satış ortaklığı sistemini yüzeysel olarak bu yazımda tanıtmak istedim. Eğer para harcamadan para kazandıran bu sistemin bir parçası olup hemen kazanmaya başlamak istiyorsanız buraya tıklayın..!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder